ПРИЕМ 2011 PDF Печат Е-поща
Автор: Administrator   
Вторник, 12 Април 2011г. 12:36ч.

 

БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО ПО АНАЛИТИЧНА ПСИХОЛОГИЯ „К.Г.ЮНГ”

в сътрудничество с

МЕЖДУНАРОДНАТА АСОЦИАЦИЯ ПО АНАЛИТИЧНА ПСИХОЛОГИЯ (IAAP)

обявява

НОВ ПРИЕМ В ОБУЧИТЕЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ЮНГИАНСКИ ПСИХОТЕРАПЕВТИ

2011 г.

Програмата е подходяща за специалисти от сферата на помагащите професии.

Програмата предвижда две форми на обучение: студенти и слушатели.

За статут на студенти могат да кандидатстват психолози, психиатри и социални работници, които са завършили университет и имат навършени 26 години към датата на подаване на документите. (По изключение могат да бъдат допуснати до кандидатстване специалисти от сходни професии, ако техните дейности са в терапевтичен контекст).

Слушателите са специфична категория участници, които се интересуват от аналитична психология, но нямат намерение или професионална основа, за да получат диплома с квалификация „психотерапевт. Те могат да посещават академичните курсове на програмата, за да изяснят интереса и мотивацията си към аналитичната психология, както и да обогатят изявите в собственото си професионално поле.

Теоретичното обучение се извършва под формата на лекции, семинари, уъркшопи, които се провеждат периодично в извънработно време (събота и неделя).

По-подробно за целите, изискванията и структурата на програмата можете да се запознаете ТУК.

Приемът в програмата става по следния начин:

1. Подаване на документи:

- заявка за интерес към програмата – Вашето име, за какво кандидатствате (за студент или за слушател), телефон за контакти;

- автобиография в европейски формат (със снимка);

- мотивационно писмо;

- сканирана диплома за завършено образование (или уверение от съответния университет, ако сте студент);

Документите се изпращат на имейл Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , с копие до Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. . Моля, в полето subject на Вашето писмо отбелязвайте Прием 2011.

Краен срок за подаване на документи – 15 октомври 2011 г.

2. Явяване на интервю – провежда се под формата на събеседване с двама от членовете на Комисията по стандарти и обучение на БОАП „К. Г. Юнг”. Необходимо е да представите оригинал на документа за завършено образование.

Срокът за провеждане на интервютата е текущ. В зависимост от насрочените дати, ще получите своевременно информация дали сте приет в обучителната програма.

ПРОГРАМАТА ЩЕ БЪДЕ ОФИЦИАЛНО ОТКРИТА НА 29-30 ОКТОМВРИ 2011 г.

За повече информация:

Координатор на Прием 2011 – Анета Кирова, член на Комисията по стандарти и обучение, 0898/221474, Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

Председател на Kомисията по стандарти и обучение – д-р Светлана Николкова, 0898/672230

 

Последна промяна от Сряда, 21 Септември 2011г. 10:05ч.
 
Main page Contacts Search Contacts Search